Please paste a VALID AdSense code in AdSense Elite Module options before activating it.

Contact

Website
Heb je een vraag, aanvulling, suggestie, tip, opmerking ter verbetering van de website. Neem dan gerust contact met ons op, stuur een maaltje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blogpost
Vragen of opmerkingen met betrekking tot geplaatste recepten kun je het beste plaatsten bij de reacties onder de blogpost. Zo kunnen wij en andere bezoekers hierop reageren. Geef vooral tips aan elkaar, zo kunnen we elkaar helpen!

Recept
Heb je een lekker recept of zoek je er een? Laat het ons per mail weten, wie weet zie je het recept op onze website terug.

Volgen
Als je graag op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen, nieuwe recepten, recensies en reviews van receptenkanaal.nl? Volg ons dan via Twitter, Instagram en Facebook. 

Adverteren
Voor vragen over adverteren op mijn website, kun je contact opnemen met ons. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Restaurantrecensies
Heb je een tip voor een restaurant of zaak wil je dat wij er een bezoeken en hierover een transparant en eerlijke recensie over schrijven. mails ons dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Producten toesturen 
Het toesturen van een product ter review is altijd vrijblijvend. We geven geen garanties met betrekking tot publicatie. Onze reviews zijn altijd eerlijk en transparant. Mail ons naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar ons postadres. Voorwaarde aan een review op receptenkanaal is dat het een duidelijke relatie moet hebben met food. 

Staat u vraag er niet tussen
Voor alle andere vragen die je hebt mag je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je ons persoonlijk vertellen hoe leuk we zijn?
Daniel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Chantal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Reacties (3283)